Pariuri Sportive Accrington vs Everton – 17.07.2013

Bilet realizat de bonus in 16 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Accrington vs EvertonMiercuri seara incepand cu ora 21:45, Everton va fi pusa fata in fata cu Accrington, formatie de liga a patra engleza. In ceea ce priveste favorita, echipa oaspete are de departe prima sansa, dovada ca si agentiile de pariuri online ofera o cota intre 1.30 si 1.35 in marea majoritate a cazurilor.

Accrington a disputat o singura partida amicala in decursul acestei veri, in urma cu 4 zile contra lui Altrincham, atunci cand s-a impus cu scorul de 3-2.
In editia precedenta de League Two (a patra liga de fotbal din Anglia), Accrington a terminat pe o pozitie modesta, si anume pe pozitia a 18-a, la doar 3 puncte peste primul loc retrogradabil, si cu un golaverage negativ, de 51-68.

Everton a disputat de asemenea o singura partida amicala in aceasta vara, pierduta in fata celor de la Austria Viena cu scorul de 1-2 in mod surprinzator. Caramelele au avut un sezon reusit in stagiunea precedenta de Premier League, izbutind sa termine pentru a doua oara consecutiv peste rivala de moarte, Liverpool, si anume pe locul 6. Chiar si asa insa Everton nu a prins Europa League, deoarece in acest an au mers in cupele europene doar primele 5 locuri din Anglia.

Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.83
Everton ar trebui sa ia din ce in ce mai in serios aceste meciuri, tinand cont ca inceperea campionatului se apropie cu pasi repezi. Formatia din Liverpool are un lot net superior la orice capitol, iar in mod normal nu ar trebui sa aiba batai de cap la un astfel de meci cu o echipa de liga a patra.