Pariuri Sportive Gent vs Stuttgart – 17.07.2013

Bilet realizat de bonus in 16 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Gent vs StuttgartGent si Stuttgart se vor intalni intr-un super amical miercuri seara incepand cu ora 21:30, al doilea din aceasta vara pentru fiecare dintre cele doua tabere. La pariuri nemtii pornesc usor ca favoriti, desi balanta este foarte echilibrata. Bet365 ofera o cota de 2.20 pentru succesul lui Stuttgart in acest meci.

Gent, dupa cum spuneam, a disputat doua amicale in perioada de pregatire pana acum, ambele castigat cu acelasi scor, 2-1, in fata celor de la Anorthosis si Panathinaikos. Gent a disputat in sezonul trecut in Belgia play-off-ul de Europa League, castigandu-si grupa in mod detasat si ajungand mai apoi pana in finalal play-off-ului, acolo unde a pierdut intr-o maniera clara in fata lui St. Liege, scor 7-1 la general.

Pe de alta parte, Stuttgart nu a avut deloc un sezon bun in stagiunea precedenta, si cu siguranta vrea sa-l faca uitat cat mai repede. Chiar si cu evolutiile slabe din Bundesliga, Stuttgart a ajuns pana in finala Cupei Germaniei, acolo unde a pierdut destul de greu in fata lui Bayern Munchen, scor 3-2.
Vis-à-vis de perioada de pregatire, Stuttgart a inregistrat doua victorii in tot atatea amicale, scor 2-0 cu Stuttgarter K. si 1-0 cu Heidenheim.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.65
Gent este fara nici un dubiu o formatie de over, lucru reliefat si de rezultate din aceasta vara, dar si din sezonul trecut, cand formatia belgiana oferea meciuri chiar cu 3-4-5 goluri in mod consecutiv. Stuttgart are o aparare slaba de care se poate profita, dar reuseste sa marcheze aproape meci de meci.