Pariuri Sportive Cliftonville vs Celtic – 17.07.2013

Bilet realizat de bonus in 16 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Cliftonville vs CelticCeltic va debuta in noul sezon Uefa Champions League miercuri seara de la ora 21:45 in fata nord-irlandezilor de la Cliftonvile. Campioana din Irlanda de Nord nu are prea multe sanse nici la pariuri, scotienii fiind de departe favoritii acestui duel, cu o cota de 1.25 pentru un eventual succes.

Cliftonville a disputat o singura partida in aceasta vara, in urma cu 10 zile, pierduta in fata celor de la TNS, scor 0-1. Gazdele au pierdut pe finalul sezonului trecut si Cupa Irlandei de Nord, insa au fost incoronoti drept campioni, terminand la 8 puncte peste urmatoarea clasta. In competitia interna Cliftonville are un atac de temut, cu 95 de goluri marcate in cele 38 de runde din sezonul precedent.

Celtic pe de alta parte a avut o vara extrem de grea, din toate punctele de vedere. Ramasa drept singura candidata serioasa la titlul de campioana in Scotia dupa retrogradarea lui Rangers in liga a patra, Celtic a castigat titlul fara probleme, insa a pierdut toate cele 6 amicale de pana acum, ba chiar de o maniera clara. Infrangerile au venit in fata lui Sevastopol (0-1), CFR Cluj (1-2), Furth (2-6) si Union Berlin (0-3).

Cele doua echipe s-au intalnit si intr-un amical disputat in 2009, atunci nord-irlandezii impunandu-se cu scorul de 3-0.

Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.73
Ne asteptam ca Celtic sa trimita in teren de aceasta data cel mai bun 11 disponibil, iar in aceste conditii este greu de crezut ca echipa gazda va avea prea multe sanse. Astfel am mers pe faptul ca scotienii vor conduce atat la pauza, cat si la final.