Pariuri Sportive Ajax vs Osasuna – 19.07.2013

Bilet realizat de bonus in 18 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Ajax vs OsasunaAjax, dupa cum ne-a obisnuit si saptamana trecuta, va disputa doua meciuri amicale intr-o singura zi, iar acest lucru se va intampla vineri. Primul de pe lista este cel contra spaniolilor de la Osasuna, cu incepere de la ora 15:30.

Olandezii de la Ajax au disputat deja patru partide amicale in aceasta vara, dupa ce in sezonul trecut au triumfat in Eredivisie. Eriksen si colegii sai au inregistrat patru victorii din tot atatea partide, scor 1-4 vs Putten, 0-3 vs Dresda, 1-5 vs Waalwijk si 0-4 vs Graafschap.
Astfel principalul punct forte pentru campioana Olandei ramane ofensiva, cu o medie de aproape 4 goluri pe meci marcate in amicale pana acum, dar si apararea se ridica la acelasi nivel.

De cealalta parte, Osasuna va debuta acum in perioada de pregatire si nu se anunta deloc un meci usor pentru formatia care in sezonul precedent s-a salvat cu greu de la retrogradare in Primera Division. Spaniolii au terminat la numai 3 puncte peste linia de plutire, datorita unui final de campionat ceva mai reusit. Trebuie precizat faptul ca Osasuna are mari probleme in aparare, dovada si cifrele din sezonul trecut.

Cele doua formatii se intalnesc acum pentru prima data in istorie, iar Ajax este favorita la castigarea jocului.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri
Am decis sa jucat pe un over la acest meci, avand in vedere forta ofensiva a lui Ajax, dar si slabiciunile din defensiva Osasunei. De altfel cele doua tabere sunt obisnuite cu partidele in care se inscriu minim 3 goluri, asa ca avem sanse mari ca acest pariu sa fie castigator.