Pariuri Sportive Boluspor vs Fenerbahce – 19.07.2013

Bilet realizat de bonus in 18 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Boluspor vs FenerbahceVineri incepand cu ora 18:00 va avea loc partida de pregatire dintre Boluspor si Fenerbahce, oaspetii fiind mari favoriti la pariuri. Boluspor vine din a doua liga de fotbal a Turciei si in mod normal nu poate emite mari pretentii de la un astfel de duel.

Gazdele nu au avut o vara prea activa daca ne referim strict la partidele amicale disputate, bifand pana acum un singur amical in urma cu cinci zile contra unei echipe din ligile inferioare ale Turciei, Balikesirspor, pierdut cu scorul de 0-5 pe propriul teren.
Acest lucru spune multe despre Boluspor, formatie cu mari probleme in aparare, lucru dovedit si in stagiunea precedenta.

Fenerbahce in schimb a terminat pe 2 in Superliga sezonul trecut, insa a fost suspendata alaturi de Besiktas din cupele europene. Kuyt si compania nu au disputat nici o partida amicala in decursul acestei veri, iar ultimul meci jucat de Fener a avut loc pe 22 Mai, victorie cu scorul de 1-0 in fata lui Trabzonspor in finala Cupei Turciei. Raportandu-ne la cifrele din sezonul trecut, ofensiva este fara doar si poate punctul forte pentru oaspeti, insa nici aparare nu se descurca rau deloc.

Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final
Superioritatea lui Fenerbahce ne asteptam sa se reflecte si pe tabela de marcaj, iar in conditiile date ne este greu sa credem ca Boluspor va rezista o repriza in fata vice-campioanei din Turcia, dupa ce a pierdut de o maniera clara in fata unei tabere de liga inferioara in urma cu 5 zile.