Pariuri Sportive – Almeria vs Sevilla – 09.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Almeria vs Sevilla (09.03.2014) – ora 18:00
laligaIn aceasta seara de la ora 18:00 vom avea parte de un duel extrem de important intre Almeria si Sevilla, miza fiind enorma pentru ambele tabere, cele doua luptand pentru obiective diferite.
Sevilla s-a impus in meciul tur de pe teren propriu, scor 2-1, insa in Noiembrie cele doua formatii au organizat un meci amical, terminat 1-1 dupa 90 de minute.
AlmeriaSevilla
Almeria este o formatia deschisa ce lupta pentru evitarea retrogradarii. Dupa victoria lui Valladolid cu Barcelona, gazdele au picat pe locul 18, primul sub linia de plutire, avand 26 de puncte si un golaveraj de 25-46. Pentru a parasi zona retrogradarii, gazdele au nevoie de cel putin un egal in aceasta intalnire cu Sevilla. Suso si ai lui au patru victorii, patru remize si tot atatea esecuri pe teren propriu campionatul acesta.Sevilla pe de alta parte vine la acest joc dupa doua victorii la rand in ultimele doua etape, andaluzii reintrand pe o panta ascendenta si totodata in lupta pentru locul sapte care asigura si el in acest sezon prezenta in Europa League. Cu 38 de puncte si un golaveraj de 44-41, Sevilla pare sa aiba un sezon salvat de retur, asta dupa ce prima parte a campionatului a fost una mult sub asteptari din toate punctele de vedere.
Pariuri Almeria vs Sevilla
Info pariuri sportive: Sevilla (Draw no bet) @ 1.44

  • Sevilla este fara doar si poate echipa superioara in acest duel, dovada si cifrele mult mai bune sau forma de moment. Am ales victoria oaspetilor, insa cu returnarea pariului in cazul in care vom avea parte de un egal.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,