Pariuri Sportive – Navodari vs FC Vaslui – 10.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Navodari vs FC Vaslui (10.03.2014) – ora 18:00
liga1Luni seara de la ora 18:00, Sageata Navodari, o formatie nou-promovata, o va gazdui pe FC Vaslui in cea de-a 22-a etapa a campionatului. Oaspetii sunt vazuti usor cu prima sansa la pariuri, insa Navodari-ul a aratat bine de la reluarea campionatului.
Meciul tur, disputat la Vaslui pe 19 August, a fost singurul joc oficial dintre cele doua tabere, fiind castigat de vasluieni la limita, scor 1-0.
NavodariFC Vaslui
Echipa gazda a inceput bine campionatul dupa pauza de iarna, bifand o victorie si un egal si ramanand deasupra liniei de plutire. Sageata Navodari are 23 de puncte si este pe locul 14, primul de deasupra zonei de retrogradare, cu un singur punct avans fata de urmatoarea clasata. Costantenii au un bilant dat de cinci victorii, un egal si patru esecuri in meciurile de acasa.FC Vaslui are un sezon slab in comparatie cu precedentele, fiind doar pe locul sase dupa 21 de etape. Cu o aparare de fier, oaspetii au mari probleme in atac, golaverajul fiind de 22-15. Doar Ceahlaul are un atac mai slab din primele zece clasate. FC Vaslui a adunat 33 de puncte pana acum, fiind la doua puncte de locul patru, cel care va fi eliberat mai mult ca sigur pentru calificarea in UEL.
Pariuri Navodari vs FC Vaslui
Info pariuri sportive: FC Vaslui (Draw no bet) @ 1.44

  • La ce lot are Vaslui, net superior gazdelor, ne asteptam ca moldovenii sa se impuna in aceasta deplasare, insa daca vor scoate doar o remiza, pariul va fi returnat. Nu trebuie omis faptul ca Navodari are cea mai slaba aparare din Liga 1, dupa cum am spus.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,