Pariuri Sportive – Maritimo vs Guimaraes – 10.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Maritimo vs Guimaraes (10.03.2014) – ora 22:00
Luni seara de la ora 22:00 se va incheia etapa cu numarul 22 din Portuguese Liga, ultimul meci al rundei urmand sa le puna fata in fata pe Maritimo si Guimaraes. La ora actuala gazdele sunt mai in forma, acestia fiind si favoriti la pariuri oarecum.
In tur Guimaraes s-a impus la limita, scor 1-0, in timp ce Maritimo a castigat cu acelasi scor ultima confruntare directa cu Guimaraes pe propriul teren.
MaritimoGuimaraes
Echipa gazda vine dupa cinci etape in care a bifat trei victorii, un egal si un esec, luand un avans de 11 puncte fata de zona retrogradarii, iar emotiile din acest punct de vedere au cam disparut. Maritimo a ajuns la 27 de puncte, avand in continuare un golaveraj negativ, de 30-34, apararea reprezentand problema principala. In zece meciuri acasa, Maritimo a bifat cinci victorii, trei egaluri si doua esecuri.Guimaraes pe de alta parte lupta pentru un loc de Europa League in acest sezon, insa nu va avea o misiune usoara in ultimele noua etape. Oaspetii sunt pe locul sapte cu 30 de puncte si un golaveraj pozitiv de 23-21. Daca in tabara gazdelor problema era apararea, la oaspeti ofensiva este cea care le da batai de cap. Guimaraes vine dupa patru deplasari in care a bifat un succes si trei esecuri.
Pariuri Maritimo vs Guimaraes
Info pariuri sportive: 1X @ 1.40

  • Maritimo este o echipa foarte solida acasa, mai ales in ultima perioada, spre deosebire de Guimaraes care a pierdut de trei ori in precedentele patru deplasari in campionat.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,