Pariuri Sportive Anderlecht vs Benfica – 27.11.2013

Bilet realizat de bonus in 27 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Anderlecht vs Benfica (27.11.2013) – ora 21:45
Introducere
Unul dintre cele mai echilibrate meciuri de miercuri seara in Uefa Champions League va avea loc la Bruxelles intre campioana Belgiei, Anderlecht, si vice-campioana Portugaliei, Benfica. Cotele sunt echilibrate la toate agentiile, fiind un meci crucial pentru ambele tabere.
In tur Benfica a bifat singurul succes de pana acum, scor 2-0 acasa, iar in 2011 a mai avut loc un meci amical intre cele doua protagoniste, incheiat la egalitate, scor 2-2.
Anderlecht
Benfica
Anderlecht este obligata sa castige meciul de miercuri in fata Benficai pentru a mai spera la o calificare miraculoasa in primavara Europa League, insa chiar si asa va fi foarte greu. Belgienii sunt ultimii clasati in Grupa C, cu un singur punct adunat pana acum si cu un golaveraj lamentabil, de 1-11.
Benfica pe de alta parte porneste usor cu prima sansa la pariuri, iar cea mai mare cota de pe piata pentru victoria lusitanilor o gasim in oferta bet365, si anume 2.10. Oaspetii sunt in pole-position pentru obtinerea locului trei, avand sanse matematice chiar si la pozitia secunda. Patru puncte au pana acum portughezii si un golaveraj negativ, insa mult mai bun decat al oaspetilor, de 3-5.
Pariuri Anderlecht vs Benfica
Info pariuri sportive: Benfica (Draw no bet)
  • Ne-am indreptat atentia catre un pariu pe victoria oaspetilor, insa cu returnare de miza in caz de egaitate. Benfica si-a aratat superioritatea si in meciul tur, iar in mod normal ar trebui sa forteze victoria, tinand cont si de sansele la locul doi.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!