Pariuri Sportive Real Madrid vs Galatasaray – 27.11.2013

Bilet realizat de bonus in 27 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Real Madrid vs Galatasaray (27.11.2013) – ora 21:45
Introducere
Real Madrid si Galatasaray vor oferi unul dintre cele mai asteptate si cele mai spectaculoase meciuri de miercuri in Liga Campionilor, cel putin la prima vedere. Partida face parte din cadrul etapei a cincea si va avea loc de la ora obisnuita a competitiei, 21:45.
Jocul din tur a fost dominat de la un capat la altul de catre spanioli, acestia reusind sa se impuna la scor de tenis, 1-6 chiar in deplasare.
Real Madrid
Galatasaray
Fara Ronaldo, accidentat in ultima etapa de Primera Division, Real Madrid porneste oricum ca mare favorita. Cea mai buna cota de pe piata pentru 1 solist o gasim in oferta bet365, si anume 1.29 la ora actuala. Madrilenii sunt deja calificati in optimile competitiei din punct de vedere matematic, ba chiar de pe prima pozitie. Zece puncte au gazdele in cont pana acum, din 12 posibile, dar plus de asta golaverajul de 14-4 este printre cele mai bune din Liga la ora actuala.
Galatasaray de partea cealalta este obligata sa castige meciul de pe Santiago Bernabeu, sau sa scoata cel putin un egal, asta pentru a mai spera la un loc in primele trei. La ora actuala turcii sunt pe pozitia secunda, cu patru puncte si un golaveraj de 6-10, la egalitate de puncte cu ocupanta locului trei, Copenhaga, si cu un punct peste ultima clasata, Juventus. Finalul grupei se anunta unul infernal, iar Galata s-ar putea multumi chiar si cu pozitia a treia.
Pariuri Real Madrid vs Galatasaray
Info pariuri sportive: Real Madrid -1.0 Handicap Asiatic @ 1.40
  • Fara doar si poate Real Madrid porneste cu prima sansa in fata turcilor de la Galatasaray. Galacticii au dovedit si in tur ca sunt net superiori, atunci cand s-au impus cu 1-6 in deplasare. De aceasta data ne asteptam la o victorie fara emotii, cu returnare de miza in cazul unei victorii la limita.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!