Pariuri Sportive – Andorra vs Moldova – 05.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Andorra vs Moldova   (05.03.2014) – ora 20:00
Vecinii nostri de la Nord-Est, moldovenii, vor disputa un meci amical miercuri seara de la ora 20:00 in fata selectionatei din Andorra. Nici una dintre ele nu se poate considera o echipa cu pretentii, insa la prima vedere selectionata Moldoveni pare superioara oarecum.
Vara trecuta cele doua tabere s-au intalnit intr-un alt meci amical, atunci terminand la egalitate, scor 1-1. In 2011 Moldova s-a impus intr-un alt meci de pregatire, scor 1-2 in Andorra.
Andorra Moldova
Selectionata Andorrei este una dintre cele mai slabe din Europa la ora actuala. Formatia gazda a facut parte din grupa Romaniei de calificare la CM 2014, acolo unde a pierdut toate meciurile si nu a reusit sa inscrie nici un gol. De altfel singurul gol reusit de Andorra in ultimii trei ani de zile a fost in remiza, 1-1, contra Moldoveni, adversara din acest joc. Dupa cum am spus, Moldova se poate considera usor superioara in fata Andorrei, mai ales ca a inregistrat si cateva rezultate bune in ultima perioada. Moldovenii au adunat 11 puncte in calificarile pentru CM 2014, reusind doua victorii in fata lui San Marino, una neasteptata cu Muntenegru, 2-5 in deplasare, dar si alte doua remize cu Polonia si Ucraina.
Pariuri Andorra vs Moldova
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.50

  • Desi Moldova nu reprezinta o echipa pe care sa ne putem baza prea mult la pariuri, nu exista indoiala vis a vis de superioritatea fata de Andorra, una dintre cele mai slabe selectionate din Europa la ora actuala.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,