Pariuri Sportive – Portugalia vs Camerun – 05.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Portugalia vs Camerun   (05.03.2014) – ora 22:45
Miercuri seara cu incepere de la ora 22:45 vom avea parte de un super duel amical intre nationala Portugaliei si cea a Camerunului. Cristiano Ronaldo si colegii sai pornesc ca favoriti in fata unei echipe inferioare la prima vedere la majoritatea aspectelor.
O singura data s-au mai duelat cele doua tabere in istorie, si anume intr-un meci amical disputat in 2010, lusitanii impunandu-se atunci cu 3-1, conducand atat la pauza, cat si la final.
Portugalia Camerun
Portugalia a incheiat anul 2013 cum nu se putea mai bine, asta dupa ce esuase in a castiga grupa de calificare la CM 2014. Ronaldo si-a condus colegii catre turneul final dupa ce a marcat toate cele patru goluri contra Suediei la baraj, gazdele din acest joc castigand atunci la general cu 4-2. Portugalia marcheaza mai mereu acasa, ultima data cand nu a facut-o fiind in Mai 2012, scor 0-0 cu Macedonia intr-un meci amical. De partea cealalta se afla Camerun, una din selectionatele cu pretentii de pe continentul african. Eto’o, Song si compania nu au disputat nici un meci din Noiembrie 2013, la fel ca adversarii de miercuri seara, atunci cand s-au impus in fata Tunisiei, scor 4-1, obtinand fara prea mari emotii calificarea la turneul final din aceasta vara in Brazilia. Ramane de vazut insa daca africanii vor face fata intr-un meci cu o echipa mai bine cotata.
Pariuri Portugalia vs Camerun
Info pariuri sportive: Portugalia -1.0 HA @ 1.48

  • Nu exista urma de indoiala vis a vis de superioritatea Portugaliei in acest duel. Echipa gazda are majoritatea argumentelor de partea ei, dispunand de un lot mult mai valoros si in conditii normale ar trebui sa se impuna in fata Camerunului.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,