Pariuri Sportive Andorra vs Romania – 11.10.2013

Bilet realizat de bonus in 10 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Andorra vs Romania (11.10.2013) – ora 21:30
Introducere
Poate cel mai dezechilibrat meci al zilei de vineri in calificarile la Cupa Mondiala de vara viitoare este cel din Andorra, acolo unde Romania se va deplasa in incercarea de a obtine o victorie categorica pentru a-si imbunatati golaverage-ul.
Meciul tur de la Bucuresti s-a incheiat fara prea mari emotii pentru ai nostri, scor 4-0 toamna trecuta.
Andorra
Romania
Andorra nu poate emite pretentii de la un astfel de joc, asa cum nu a facut-o nici pana acum in cele opt partide din campanie. Gazdele ocupa ultima pozitie in Grupa D, cu zero puncte trecute in cont, dar si cu un golaverage dezastruos, de 0-24. Trebuie precizat faptul ca rareori se intampla ca Andorra sa inscrie un meci, poate chiar o data la aproximativ doi ani. Gazdele nu mai pot urca in clasamentul grupei, indiferent ce se intampla in ultimele doua etape.
Romania pe de alta parte spera in continuare la locul de baraj, loc la care pastreaza sanse reale, asta daca ne gandim ca tricolorii vor intalni Andorra si Estonia in ultimele doua jocuri din calificari, pe cand Ungaria si Turcia vor da piept cu Olanda. Elevii lui Victor Piturca au adunat 13 puncte in total pana acum in opt meciuri, dar si un golaverage pozitiv, nemultumitor totusi, 13-12. Cota oferita de majoritatea agentiilor de pariuri online pentru succesul alor nostri este de 1.01.
Pariuri Andorra vs Romania
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.44
  • Suntem de parere ca in conditiile actuale, aceasta cota oferita de bet365 pentru minim trei reusite in meciul de vineri este o paine de mancat pentru pariori. Andorra este una dintre cele mai slabe echipe din calificari pe zona Europei, pe cand Romania merge in aceasta deplasare cu gandul sa isi imbunatateasca golaverage-ul destul de mult.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!