Pariuri Sportive Spania vs Belarus – 11.10.2013

Bilet realizat de bonus in 10 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Spania vs Belarus (11.10.2013) – ora 23:00
Introducere
Vineri de la 23:00 va avea loc partida dintre Spania si Belarus, partida din cadrul penultimei etape a grupelor de calificare la Cupa Mondiala. Se intalnesc aici doua tabere aflate diametral opus in clasamentul grupei.
Va reamintim si faptul ca in tur spanioliii s-au impus fara drept de apel in deplasare, scor 0-4 in Octombrie anul trecut.
Spania
Belarus
Desi a condus aceasta grupa in mare parte de la un capat la altul aceasta grupa de calificare, Spania nu s-a ridicat chiar la nivelul asteptarilor. Mai exact dupa sase jocuri, ibericii au bifat patru succese si doua remize, una dintre ele chiar in fata Finlandei. Pique si compania au 14 puncte trecute in cont, dar si un golaverage de 10-2, iar acesta este penultimul joc din grupe, spre deosebire de restul formatiilor din Grupa I, care mai au decat un meci de disputat.
Belarus, dupa cum am spus, isi disputa ultima partida din aceasta campanie de calificare, o campanie dezastruoasa. Desi nu avea sanse prea mari nici macar la baraj, era de asteptat ca selectionata oaspete sa castige macar bataliile cu Georgia si Finlanda. Oaspetii sunt insa pe ultima pozitie in Grupa I, cu patru puncte si un golaverage de 6-14. La pariuri bielorusii au sanse minime de a se impune in toate cazurile.
Pariuri Spania vs Belarus
Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.36
  • La un astfel de meci dezechilibrat nu este usor de gasit un pariu la o cota buna. Ne-am indreptat atentia spre 1 pauza / 1 final, la o cota acceptabila si in acelasi timp si un pariu realist cu sanse mari de reusita in opinia noastra.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!