Pariuri Sportive Anglia vs Muntenegru – 11.10.2013

Bilet realizat de bonus in 10 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Anglia vs Muntenegru (11.10.2013) – ora 22:00
Introducere
Anglia poate clarifica o buna parte din lucruri in Grupa H de calificare la Cupa Mondiala, vineri seara de la ora 22:00 pe teren propriu in fata unei contracandidate la primele doua pozitii din grupa, si anume Muntenegru. Ramane de vazut insa daca britanicii se vor ridica la nivelul asteptarilor, asta dupa ce in tur au scos doar un egal, 1-1 in deplasare.
Anglia
Muntenegru
Gerrard si compania conduc deocamdata in Grupa H, cu 16 puncte adunate si un golaverage de 25-3. Surprinzator este ca englezii nu au reusit nici un succes in fata unei echipe cu pretentii, ci doar doua in fata Moldovei si doua in fata celor din San Marino. Cu cea mai puternica ofensiva si cea mai solida aparare din grupa, britanicii au emotii destul de mari pe finalul campaniei, deoarece Ucraina, Muntenegru si Polonia lupta in continuare cu sanse reale chiar la prima pozitie.
Muntenegru pe de alta parte a inceput campania impresionant de bine, insa pare sa fie intr-o oarecare scadere in ultimele luni, dovada ca oaspetii sunt fara victorie in precedentele trei partide din calificari. Cei din Muntenegru au cazut astfel pe locul trei, cu 15 puncte, la egalitate cu Ucraina, insa cu un golaverage ceva mai slab, de 15-8. O Victorie ar incurca si mai tare lucrurile in aceasta grupa, pe cand un esec ar face ca Anglia sa continue cu prima sansa la locul 1.
Pariuri Anglia vs Muntenegru
Pronostic pariuri sportive: Anglia -1.0 Handicap Asiatic @ 1.50
  • Am ales sa mergem pe un succes al englezilor, acestia fiind net superiori in momentul de fata din majoritatea punctelor de vedere. Plus de asta orice pas gresit i-ar putea costa scump. In cazul unei victorii la limita, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!