Pariuri Sportive Anglia – Scotia – 14.08.2013

Bilet realizat de bonus in 13 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Anglia vs Scotia (14.08.2013) – ora 22:00
Introducere
Anglia este mare favorita contra Suediei intr-un clasic al fotbalului mondial, miercuri seara de la ora 22:00. Cota pentru victoria gazdelor se invarte in jur de 1.40 la ora actuala, in timp ce scotienii sunt cotati cu peste 7.00 in majoritatea cazurilor.
Ultimul duel direct a avut loc in 1999, atunci cand Scotia se impunea in deplasare contra Angliei, scor 0-1, dar pierdea play-off-ul pentru Euro 2000 cu 1-2 la general.
Anglia
Scotia
anglia steagEnglezii au disputat doar cinci meciuri in acest an, insa bilantul este bun, necunoscand gustul infrangerii. Mai precis, Gerrard si compania si-au trecut in cont doua succese si trei remize, iar printre victime se numara si Brazilia (scor 2-1 acasa). Englezii au marcat in toate cele cinci partide, iar in patru dintre ele au primit gol. Mai precis singurii care n-au inscris in poarta gazdelor in 2013 au fost cei din San Marino (0-8).
scotia steagScotia nu a avut un an 2013 prea activ cand vine vorba de numarul meciurilor disputate. Charlie Adam si colegii sai au bifat doar patru jocuri, castigand doua dintre ele si pierzandu-le pe celelalte doua. Golaverage-ul este unul modest, chiar negativ, cu trei reusite si patru goluri incasate. De precizat ca Scotia a reusit o victorie notabila in urma cu doua luni de zile pe terenul Croatiei, scor 0-1, in calificarile la Cupa Mondiala de anul viitor.
Pariuri Anglia vs Scotia
Pronostic pariuri sportive: Anglia -1.0 Handicap Asiatic @ 1.65
  • Am decis sa mergem pe victoria Angliei in acest joc, diferenta de valoare dintre cele doua tabere fiind evidenta. Totusi la meciurile dintre selectionatele britanice se poate intampla orice, asa cum a dovedit-o istoria. Ne asteptam insa ca miercuri seara englezii sa isi confirme superioritatea pe tabela in fata propriilor suporteri.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!