Pariuri Sportive Belgia – Franta – 14.08.2013

Bilet realizat de bonus in 13 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Belgia vs Franta (14.08.2013) – ora 22:00
Introducere
Unul dintre cele mai echilibrate jocuri de miercuri seara dintre amicalele internationale este cu siguranta cel dintre Belgia si Franta. Cotele sunt echilibrate de asemenea, iar belgienii pornesc usor ca favoriti, poate datorita faptului ca evolueaza pe teren propriu.
Cele doua tabere s-au intalnit ultima data in 2011, atunci cand au incheiat cu o remiza alba.
Belgia
Franta
belgia steagBelgia a impresionat pe toata lumea in ultimul timp, in special in 2013 si se anunta a fi o echipa importanta de la Cupa Mondiala de anul viitor. Cu jucatori extrem de talentati precum Hazard, Kompany si multi altii, nationala Belgiei dispune de cea mai buna generatiei a ei probabil la ora actuala. Vis-à-vis de rezultatele din acest an, belgienii au obtinut cinci victorii in cinci partide, marcand in medie putin peste doua goluri pe meci.
franta steagFranta de cealalta parte a baricadei se afla intr-o situatie total opusa. Echipa de azi nu se ridica nici pe departe la nivelul celei din generatia lui Zidane, Henry sau Trezeguet, iar rezultatele sunt pe masura. Francezii au disputat cinci meciuri in 2013, atat amicale cat si oficiale, iar bilantul lasa mult de dorit. Mai precis, Benzema si colegii sai si-au trecut in cont o victorie si patru meciuri pierdute.
Pariuri Belgia vs Franta
Pronostic pariuri sportive: 1X @ 1.42
  • Belgia pare echipa mai buna in momentul de fata, cu un lot oarecum mai valoros si echilibrat. Rezultatele spun de asemenea totul, iar Franta nu a impresionat pe nimeni, in special cand vine vorba de deplasari.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!