Pariuri Sportive – Argentina vs Bosnia – 16.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Argentina vs Bosnia (16.06.2014) – ora 01:00
In aceasta noapte, imediat dupa miezul noptii, de la ora 01:00, Messi si compania vor intra in actiune la Cupa Mondiala, primul adversar din faza grupelor urmand sa fie Bosnia & Herzegovina.
O singura data s-au duelat cele doua protagoniste pana acum, pe 19 Noiembrie anul trecut, cand Argentina s-a impus cu 2-0, meciul fiind unul de pregatire.
Argentina Bosnia
Higuain va fi marele absent de la sud-americani pentru acest meci, atacantul nefiind refacut 100%. Lavezzi, Messi si Aguero vor forma astfel linia de atac, iar in aceste conditii apararea Bosniei nu va avea deloc o misiune usoara. Argentina vine dupa doua victorii fara gol primit in cele doua amicale dinaintea acestui turneu. In ciuda faptului ca multi vad apararea ca fiind punctul slab al Argentinei, aceasta n-a primit gol in ultimele cinci jocuri, din Octombrie pana acum. Bosnia & Herzegovina nu are un lot la fel de solid ca al adversarei si nici macar pe aproape. Trupa europeana se bazeaza mult pe fazele fixe, lucru firesc cand in teren se afla jucatori masivi, in frunte cu atacantul Edin Dzeko, principalul pericol pentru poarta adversa. Bosniacii vin si ei dupa trei succese in amicalele ce au precedat acest turneu, 5-1 cu Santos U21, 1-0 cu Mexic si 2-1 contra Coastei de Fildes.
Pariuri Argentina vs Bosnia
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.40

  • Dupa cum am precizat, Argentina a depasit-o pe Bosnia si intr-un amical la finalul anului trecut, iar noi mizam pe o noua victorie a sud-americanilor si in intalnirea din aceasta noapte.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,