Pariuri Sportive – Soligorsk vs Slutsk – 16.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Soligorsk vs Slutsk (16.06.2014) – ora 19:00
Luni seara incepand cu ora 19:00 Soligorsk si Slutsk se vor duela intr-un meci inaintea caruia nici una dintre cele doua tabere nu se poate lauda cu o forma de moment apreciabile, ba din contra.
Ultimul meci direct a avut loc acum doua luni si jumatate aproape, Soligorsk impunandu-se cu 1-0 in deplasare la momentul respectiv.
Soligorsk Slutsk
Echipa gazda vine la acest meci dupa patru meciuri fara victorie, mai exact doua esecuri, urmate de doua rezultate de egalitate. Echipa nu mai spera la titlu, fiind la zece puncte sub liderul BATE Borisov. Mai precis, Soligorsk ocupa locul cinci la ora actuala, cu 17 puncte in dreptul ei si un golaveraj de 10-8, avand o defensiva solida, dar un atac dezastruos, ce lasa de dorit. Slutsk se afla intr-o situatie si mai delicata, venind dupa cinci etape slabe, in care a bifat un egal si patru infrangeri, ajungand astfel sa se numere printre echipele ce se zbat la retrogradare. Formatia vizitatoare este a noua in Vysshaya Liga, cu zece puncte si un golaveraj de 6-18, avand cel mai slab atac din campionat si ante-penultima defensiva.
Pariuri Soligorsk vs Slutsk
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.73

  • Ne asteptam ca Soligorsk, desi nu e intr-o forma de exceptie, sa domine totusi acest meci de la un capat la altul in fata celei mai slabe echipe a momentului, intr-o forma slaba, Slutsk.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,