Pariuri Sportive – Argentina vs Trinidad & Tobago – 05.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Argentina vs Trinidad & Tobago (05.06.2014) – ora 01:15
In aceasta noapte la Buenos Aires vom avea parte de un meci foarte dezechilibart, intre selectionata Argentinei si cea din Trinidad & Tobago, neexistand nici o urma de indoiala vis a vis de echipa favorita.
Partida va avea fluierul de start la ora 01:15, ora Romaniei si va fi penultimul amical pentru Argentina inainte de Cupa Mondiala.
ArgentinaTrinidad & Tobago
Messi si colegii sai nu au primit gol in ultimele trei partide jucate, doua dintre ele in finalul anului 2013, iar ultimul fiind cel din Martie contra Romaniei, 0-0 pe National Arena. Argentina va disputa si peste doua zile un amical contra Sloveniei, dupa care va incepe aventura de la Cupa Mondiala din Brazilia, facand parte dintr-o grupa cu Bosnia, Iran si Nigeria, astfel ca probabil si-a propus maxim de puncte.De cealalta parte a baricadei se afla selectionata din Trinidad & Tobago, o tara de mici dimensiuni din nordul Americii de Sud. Aceasta vine dupa trei victorii si un egal, rezultate fiind obtinute in finalul anului trecut, acesta fiind primul joc din 2014. Cu doua victorii in ultimele trei deplasari, Trinidad & Tobago pare o echipa curajoasa, insa totusi trebuie sa pastram proportiile, fiind outsider clar in acest joc.
Pariuri Argentina vs Trinidad & Tobago
Info pariuri sportive: Argentina -2.5 HA @ 1.75

  • Ne asteptam la o victorie clara a argentinienilor, drept pentru care am mizat pe un succes al acestora la cel putin trei goluri diferenta, neexistand la ora actuala termen de comparatie intre cele doua tabere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,