Pronostic – Romania vs Algeria – 04 Iunie 2014

Bilet realizat de bonus in 4 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Romania – Algeria
romania vs algeriaSelectionerul Victor Piturca a avut in aceasta vara posibilitatea de a intalni niste adversari seriosi inaintea campaniei de calificare la EURO 2016. In schimb, acesta a optat pentru un turneu in Elvetia, acolo unde a dat peste reprezentativa Albaniei, pentru ca, miercuri, sa se confrunte cu Algeria.In primul joc din Elvetia, disputat in Yverdon-les-Bains, tricolorii au castigat cu greu, scor 1-0, dupa ce Razvan Rat a gasit pe final, in minutul 83 pentru a fi mai precisi, lovitura castigatoare, la capetul unei faze in care Alexandru Maxim trasese in blocaj.

Meciul nu a fost unul deosebit de spectaculos, ba dimpotriva, a plictisit in cele mai multe momente ale sale.  Cu Algeria nu ne asteptam la o alta partitura, in masura in care Romania nu a mai creat spectacol pe teren de foarte mult timp. Amicalul conteaza la coeficient, asa ca ne asteptam in acelasi timp la o abordare precauta a selectionerului Victor Piturca.Algeria este la cu totul alt nivel fata de Albania, insa trebuie tinut cont ca africanii practica un fotbal asemanator cu cel al Romaniei, in sensul in care stiu foarte bine cum sa se baricadeze in aparare. In cazul in care Algeria ar inscrie, e greu de spus daca tricolorii vor mai putea reveni pe tabela.

Acest lucru a fost citit foarte bine si casele de pariuri, care ofera cote de peste 2.50 pentru un eventual joc cu minim 3 goluri inscrise pe parcursul celor 90 de minute. Romania nu a reusit sa isi creeze foarte multe ocazii de poarta in fata Albaniei, ramane de vazut daca o va face acum. E greu de admis acest lucru, cu atat mai mult cu cat rezultatul conteaza in clasamentul coeficientilor. Mizam, asadar, pe un joc precaut alor nostri si, implicit, pe un rezultat de egalitate cotat la 2.90 in oferta agentiei online Bet365.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO