Pronostic – Ecuador vs Anglia – 04 Iunie 2014

Bilet realizat de bonus in 4 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Ecuador – Anglia
ecuador angliaDupa acel 3-0 clar inregistrat in fata Peru, Anglia isi continua seria de amicale in America, miercuri, impotriva Ecuadorului. Ambele echipe sunt calificate la Cupa Mondiala din Brazilia, cu mentiunea ca este pentru a doua oara cand cele doua se intalnesc. Prima ciocnire s-a consumat la turneul final din Germania, din urma cu opt ani, cand Anglia a celebrat victoria la limita inregistrata in fata Ecuadorului, scor 1-0. Meciul se desfasoara in America, Florida mai exact, acolo unde trebuia sa fie si echipa nationala a Romaniei, daca Victor Piturca nu se incapatana si alegea SUA in detrimentul unui turneu amical programat in Elvetia.

Spre deosebire de Anglia, care evolueaza mai de fiecare data cu o presiune in plus asupra sa, Ecuador este multumita de faptul ca a acces in grupele Campionatului Mondial din Brazilia, ceea ce reprezinta in sine o performanta. Orice alt rezultat inregistrat ulterior poate fi considerat drept bonus de catre sudamericani.

Ecuador este o echipa destul de inchisa, imbatabila pe teren propriu in campania de calificare recent incheiata. Cu o aparare excelenta pe alocuri, Ecuador poate realiza lucruri minunate la Mondialul ce bate la usa. In meciurile amicale, insa, Ecuador a inregistrat niste scoruri mai putin obisnuite: 2-2 cu Honduras si, respectiv, 3-4 impotriva Australiei. Asta dupa ce, in prima faza, Ecuador reusise un rezultat de egalitate cu Olanda.

Ultimele doua amicale ale nationalei Albionului au reprezentat victorii, dupa ce Danemarca a cedat la limita, scor 1-0, pentru ca mai apoi Peru, la randul ei, sa se incline ceva mai clar, 3-0. Cu o medie de peste 3.5 goluri per meci inregistrata in campania de calificare la mondial, Anglia reprezinta o forta a fotbalului european, dar si mondial, lucru pe care il vom vedea si la competitia a carui start se va da peste o saptamana.

Ecuador va incerca sa stopeze inca din fasa actiunile englezilor, iar un pronostic under 2.5 pare sa fie cea mai inteleapta decizie in acest moment. In acest sens, casa de pariuri sportive online Bwin ne-a pregatit o cota de 1.72.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO