Pariuri Sportive – Arsenal vs Fulham – 18.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Arsenal vs Fulham  (18.01.2014) – ora 17:00
eplSambata de la ora obisnuita a campionatului englez, 17:00, va avea loc partida dintre Arsenal si Fulham, partida din cadrul celei de-a 22-a etape si inaintea careia exista o favorita certa, si anume Arsenal.
Tunarii sunt neinvinsi in ultimele trei jocuri cu Fulham, meciul tur din actuala stagiune fiind castigata de Ramsey si compania cu 1-3 in deplasare, dupa reusita lui Giroud si dubla lui Podolski.
ArsenalFulham
Arsenal are in continuare cea mai lunga lista cu accidentati din Premier League, insa chiar si asa conduce clasamentul dupa 21 de etape. Cu cinci succese in ultimele cinci jocuri in toate competitiile, elevii lui Arsene Wenger sunt pe val. Echipa gazda a strans 48 de puncte dupa 21 de etape scurse, cu unul pentru Manchester City, echipa aflata pe locul doi. Golaverajul de 41-19 le face cinste tunarilor, mai ales ca au cea mai solida defensiva.Fulham pe de alta parte se afla intr-o situatie total opusa, iar dupa cum am spus, este echipa cu cea mai slaba aparare din campionat, singura care a incasat peste 40 de goluri pana acum. Berbatov si colegii sai lupta sa scape de retrogradare in acest sezon, iar dupa 21 de runde se afla pe locul 16, cu 19 puncte si un golaveraj de 22-46. Doar un singur punct au oaspetii peste Cardiff, prima formatie aflata sub linia de plutire.
Pariuri Arsenal vs Fulham
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.67

  • Arsenal merge impecabil in ultima vreme, iar in aceste conditii este foarte greu de crezut ca tunarii se pot incurca in fata lui Fulham, echipa cu cea mai slaba defensiva, mai ales ca vor evolua in fata propriilor suporteri.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!