Pariuri Sportive – Sunderland vs SOTON – 18.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Sunderland vs Southampton  (18.01.2014) – ora 14:45
eplA treia etapa a returului in Premier League, si totodata etapa cu numarul 22 a campionatului, va fi deschisa sambata dupa amiaza de la ora 14:45, atunci cand Sunderland si Southampton vor fi puse fata in fata intr-un meci echilibrat, cel putin daca aruncam o privire peste cote.
Este a treia oara in acest sezon cand se dueleaza cele doua. In turului campionatului am avut parte de o remiza, scor 1-1, ca mai apoi in Cupa Ligii Sunderland sa se impuna cu 2-1, pe teren propriu.
SunderlandSouthampton
Aflata la unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani, Sunderland pare sa-si revina usor in ultima vreme. Pisicile negre au parasit ultima pozitie a clasamentului, urcand pe locul 19, cu 17 puncte. Acest lucru s-a datorat golaverajului de 19-34, deoarece Sunderland are acelasi numar de puncte ca si Crystal Palace, lanterna rosie a momentului.Southampton a inceput extraordinar de bine acest sezon, dand senzatia ca poate lupta chiar pentru un loc de Europa League. Oaspetii s-au stins incet-incet, iar dupa 21 de etape au ajuns aproape de jumatate clasamentului, pe locul noua mai precis. Cu 30 de puncte si un golaveraj de 27-23, Southampton pare net superioara lui Sunderland la prima vedere, in ciuda rezultatelor directe din acest sezon.
Pariuri Sunderland vs Southampton
Info pariuri sportive: X2 @ 1.38

  • Southampton s-a prezentat la cu totul un alt nivel pana acum in acest campionat, iar noi am decis sa mergem pe mana “sfintilor”. Ne asteptam la cel putin un egal scos de acestia, mai ales ca intalnesc penultima clasata in Premier League.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!