Pariuri Sportive – Aston Villa vs Arsenal – 13.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Aston Villa vs Arsenal  (13.01.2014) – ora 22:00
eplSingurul meci de luni in Anglia Premier League, si totodata meciul care va pune capat etapei cu numarul 21, va avea loc pe Villa Park, intre Aston Villa si Arsenal Londra, doua formatii aflate in zone diferite ale clasamentului.
Villa a castigat ultimul meci direct, scor 1-3 in turul campionatului, asta dupa ce in precedentele patru dueluri avusesera loc o remiza si trei succese pentru Arsenal, toate pe Emirates.
Aston VillaArsenal
Aston Villa n-a mai castigat acasa contra lui Arsenal din 1998. Benteke si colegii sai vin cu un moral bun dupa victoria de etapa trecuta, victorie care a dus-o pe formatia gazda pe locul 11, cu 23 de puncte si un golaveraj de 19-25. Aston Villa are cinci puncte avans fata de locul 18, primul retrogradabil, dar si un meci in minus disputat. Mai mult ca sigur gazdele se multumesc si cu un egal in aceasta intalnire.Pe de alta parte, Arsenal se vede nevoita sa castige aceasta intalnire pentru a reveni pe fotoliul de lider. Tunarii au picat pe doi dupa victoria lui Chelsea, si sunt sanse sa pice pe trei daca City se va impune azi contra lui Newcastle. Ozil si colegii sai au 45 de puncte si un golaveraj de 39-18, avand cea mai solida defensiva din campionat dupa 20 de etape scurse. Arsenal conduce clasamentul deplasarile din EPL.
Pariuri Aston Villa vs Arsenal
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.57

  • Arsenal, cel putin la nivel de clasament, era cea mai buna echipa din EPL inaintea acestei runde. Plus de asta tunarii vor dori cu siguranta sa isi ia revansa dupa esecul contra lui Aston Villa din tur.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!