Pariuri Sportive – Evian TG vs Marseille – 12.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Evian TG vs Marseille  (12.01.2014) – ora 18:00
ligue1Astazi cu incepere de la ora 18:00, prima etapa a returului de campionat din Franta Ligue 1 le va pune fata in fata pe Evian TG si Marseille, doua formatii iesite din forma si care au nevoie mare de puncte.
Ultimele trei confruntari s-au incheiat cu scoruri de under 2.5, Marseille bifand doua victorii acasa si o remiza in deplasare.
Evian TG Marseille
Evian TG a inregistrat un egal si doua infrangeri in ultimele trei etape ale campionatului, ajungand sa ocupe un nelinistitor loc 16, cu doar trei puncte peste linia de plutire, dar si acest meci in minus disputat. Evian are un golaveraj de -13, cu 19 reusite si 20 de goluri incasate, stand foarte slab la acest capitol, avand probleme serioase si in atac si in aparare. Marseille este fara victorie de acum cinci etape, iar vice-campioana Frantei a picat mult sub locurile de Europa, sa nu mai vorbim de podium. OM este doar a sasea in clasament, cu 29 de puncte si cu un golaveraj acceptabil de 27-20. O victorie in aceasta deplasare i-ar urca pe oaspeti pe locul cinci, peste Bordeaux, si la doua puncte in spatele locului patru, de UEL.
Pariuri Evian TG vs Marseille
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.70

  • Atat Evian, cat si Marseille, traverseaza o perioada foarte slaba din toate punctele de vedere si este greu de crezut ca vom vedea o ploaie de goluri in acest duel, mai ales ca nici una nu a rupt gura targului la nivel de atac.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!