Pariuri Sportive Athletic Bilbao vs Celta Vigo – 16.09.2013

Bilet realizat de bonus in 15 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Athletic Bilbao vs Celta Vigo (16.09.2013) – ora 23:00
Introducere
Bilbao si Celta Vigo vor fi puse fata in fata in ultima partida a etapei cu numarul patru din Spania Primera Division, partida ce va avea fluierul de start luni seara de la ora 23:00.
Cotele sunt departea gazdelor, desi cele doua tabere sunt despartite de doar un singur punct, fiind de altfel si vecine de clasament.
Athletic Bilbao
Celta Vigo
Cotata cu 1.67 in oferta celor de la bet365, Athletic Bilbao pare sa aiba un start de sezon mai reusit decat precedentul. Bascii au adunat sase puncte din noua posibile, iar la ora actuala ocupa un loc de Europa League, locul sase mai exact. Muniain si colegii sai au inceput perfect stagiunea curenta, insa in runda trecuta au dat peste Real Madrid, pierzand cu 3-1 pe Santiago Bernabeu.
De cealalta parte a baricadei, Celta Vigo se numara printre cele sase formatii neinvinse la ora actuala in campionat. Echipa vizitatoare a bifat un succes si doua egaluri, iar cu cinci puncte si un golaverage ed 5-4 se claseaza pe locul sapte. Celta Vigo nu s-a mai impus in Tara Bascilor, pe terenul lui Bilbao de aproape sapte ani de zile.
Pariuri Athletic Bilbao vs Celta Vigo
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.40
  • Ne-am indreptat atentia catre un pariu pe goluri, si anume pe faptul ca vom vedea cel putin trei reusite in meciul de luni seara, iar in cazul in care se vor marca fix doua goluri, atunci miza urmand sa fie returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!