Pariuri Sportive Swansea vs Liverpool – 16.09.2013

Bilet realizat de bonus in 15 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Swansea vs Liverpool (16.09.2013) – ora 22:00
Introducere
Swansea si Liverpool vor pune capat etapei a patra din Anglia Premier League, luni seara de la ora 22:00 in Tara Galilor, acolo unde cormoranii nu vor avea deloc o deplasare usoara. La pariuri acestia sunt usor favoriti, insa se anunta o partida echilibrata.
In ultimele cinci meciuri directe, din ultimele doua sezoane, Swansea s-a impus de doua ori, doua partide s-au terminat la egalitate, iar una singura a fost castigata de Liverpool.
Swansea
Liverpool
Swansea, fosta formatie a actualului manager de la Liverpool, Brendan Rodgers, nu are cel mai bun start de campionat in momentul de fata, dovada ca se afla pe loc retrogradabil dupa trei etape. Galezii au strans doar trei puncte si un golaverage de 3-5, insa in primele doua runde au intalnit echipe ca Manchester United sau Tottenham. Michu si colegii sai ne-au obisnuit cu forta de pe teren propriu din sezonul trecut, cand au facut victime printre marile echipe ale Angliei.
Liverpool de cealalta parte a baricadei este echipa inceputului de campionat. Sturridge a iesit jucatorul lunii August, in timp ce Rodgers a fost desemnat managerul lunii. Plus de asta cormoranii au procentaj de 100% dupa primele trei runde in care au adunat punctaj maxim, fara sa primeasca gol, in urma a trei victorii consecutive cu 1-0, toate golurile fiind marcate de Sturridge. Gerrard si compania au o buna oportunitate de a trece pe prima pozitie a clasamentului din noua, avand nevoie de cel putin un egal pentru acest lucru.
Pariuri Swansea vs Liverpool
Pronostic pariuri sportive: Liverpool (Draw no bet) @ 1.57
  • Forma buna a cormoranilor din startul acestui campionat ne da incredere in acest pronostic, plus ca Swansea are un debut ezitant de sezon in Premier League. In caz de egalitate miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!