Pariuri Sportive – Athlone vs QPR – 05.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 August, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Athlone vs QPR (05.08.2014) – ora 20:00
QPR porneste ca mare favorita in duelul de marti seara, ora 20:00 cu irlandezii de la Athlone, una dintre cele mai slabe formatii din Irlanda Premier League. Cele doua tabere nu au mai fost puse fata in fata pana acum, sau cel putin nu in istoria recenta a fotbalului.
AthloneQPR
Athlone, asa cum am spus, este una dintre cele mai slabe echipe din prima liga de fotbal irlandeza. Gazdele vin dupa tei etape in campionatul intern in care au castigat un singur punct, avand ca obiectiv sezonul acesta salvarea de la retrogradare, ceea ce nu se anunta a fi deloc o misiune usoara. Nici la pariuri Athlone nu are o sansa prea buna, cota invartindu-se in jur de 13.00.QPR pe de alta parte vine din postura unei nou-promovate in Premier League, asta dupa ce a facut un an de pauza, evoluand in Championship. Londonezii au investit foarte mult in ultimii ani, insa rezultatele intarzie sa apara si la nivel inalt. QPR a sustinut cinci amicale vara aceasta, reusind sa se impuna doar de doua ori. Acestor victorii li se adauga doua remize si o infrangere.
Pariuri Athlone vs QPR
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final

  • Nu au fost afisate cotele pentru acest pariu moment, insa pana la ora jocului ne asteptam ca acestea sa apara. Mizam pe superioritatea englezilor, iar cota ar trebui sa fie undeva cuprinsa intre 1.35 si 1.45 in mod normal.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,