Pronostic – El Ettehad El Sakandary vs Sporting – 04.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 August, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

sportingSporting Lisabona, vice-campioana din Portugalia, va sustine in aceasta seara de la ora 21:30 un amical foarte interesant in fata egiptenilor de la El Ettehad El Sakandary si desi numele gazdelor nu spune prea multe, partida nu se anunta a fi una floare la ureche pentru verzi.

Egiptenii au dezavantajul faptului ca nu au mai disputat un meci din luna Iunie, fiind in pauza de campionat. Aruncand o privire peste cifrele formatiei gazda, aceasta are un atac redutabil pentru nivelul la care evolueaza, insa defensiva nu se ridica la acelasi nivel am putea spune. El Ettehad El Sakandary a pierdut un singur meci acasa in ultimele 11 partide, majoritatea meciurilor terminandu-se cu scoruri de under 2,5.

Sporting Lisabona este fara doar si poate echipa mai solida in aceasta intalnire, evoluand la un nivel superior dupa parerea noastra. Echipa vizitatoare a terminat pe locul doi in sezonul trecut din Portuguese Liga, peste rivala FC Porto si in spatele marii rivale, Benfica. Sporting a obtinut rezultate bune in aceasta vara pana acum, si anume patru victorii destul de clare si un egal, la care se adauga o infrangere cu FC Twente. Cele doua tabere se intalnesc acum pentru prima data in istoria fotbalului.

Pronostic: 2 solist @ 1.57

Ne asteptam ca lusitanii sa isi confirme superioritatea si pe tabela de marcaj, diferenta dintre cele doua tabere fiind una remarcabila. Ramane de vazut daca Sporting va etala formatia de baza, ceea ce ar trebui sa se intample tinand cont ca usor-usor se apropie debutul si in meciurile oficiale.

Tags: , , , , ,