Pariuri Sportive – Atletico Madrid vs Sevilla – 19.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Atletico Madrid vs Sevilla  (19.01.2014) – ora 22:00
laligaUnul dintre cele mai tari meciuri ale etapei cu numarul 20 din Spania Primera Division va avea loc duminica seara de la ora 22:00 la Madrid, acolo unde Atletico o va gazdui pe Sevilla in ultima partida a zilei.
Se intalnesc pentru a cincea oara in ultimul an calendaristic. Madrilenii au bifat trei victorii, la care se adauga si o remiza spectaculoasa, scor 2-2 in luna Februarie 2013.
Atletico MadridSevilla
David Villa si colegii sai lupta cot la cot pentru titlu alaturi de Barcelona, iar recent a reintrat in lupta si Real Madrid. Atletico este pe locul doi in clasament, cu 50 de puncte, la egalitate cu liderul Barcelona, diferenta facand-o golaverajul de 47-11. Plus de asta trebuie precizat si faptul ca formatia din capitala se lauda cu cea mai solida aparare, si al treilea atac dupa Real si Barca.Sevilla a inceput slab campionatul, lucru pe care inca il resimte. Formatia oaspete si-a revenit insa, fiind intr-o forma de zile mari. Cu trei victorii si doua remize in precedentele cinci etape, andaluzii au ajuns pe locul sapte in clasament, la doar doua puncte de Europa League si la sase de UCL. Sevilla are 30 de puncte si se lauda cu un golaveraj pozitiv de 36-30, fiind neinvinsa in ultimele patru deplasari.
Pariuri Atletico Madrid vs Sevilla
Info pariuri sportive: Atletico Madrid -1.0 HA @ 1.55

  • Atletico are un sezon fantastic, iar acasa se descurca impresionant. Ne asteptam la o victorie a gazdelor fara prea mari emotii, desi intalnesc o echipa in forma. Daca Atletico se va impune totusi la limita, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,