Pariuri Sportive – AC Milan vs Verona – 19.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

AC Milan vs Verona  (19.01.2014) – ora 21:45
serieaAC Milan se vede obligata sa castige meciul de duminica seara, ultimul al zilei in Serie A, atunci cand Kaka si compania vor primi vizita revelatiei din aceasta stagiune, Hellas Verona, echipa in fata careia a avut probleme mari in tur.
Mai precis, Verona a castigat jocul din tur, pe 24 August, impunandu-se cu scorul de 2-1 si realizand prima surpriza de proportii din actualul campionat.
AC MilanVerona
Milanezii au unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani, cel putin in Serie A. Formatia de pe San Siro se afla in a doua jumatate a clasamentului dupa terminarea turului, cu 22 de puncte si un golaveraj de 31-30. Mai precis, Milanul este a 11-a in Italia, avand un singur succes in precedentele cinci etape. Runda trecuta AC Milan a fost invinsa de Sassuolo cu 4-3, dupa ce a condus cu 0-2, iar Berardi a reusit patru goluri pentru nou-promovati.Hellas Verona a pierdut etapa trecuta, scor 0-3 acasa cu Napoli, punand capat unei serii excelente de rezultate. Formatia oaspete se mentine in lupta pentru un loc de Europa League, iar dupa 19 etape scurse ocupa locul sase, cu 32 de puncte, fiind la egalitate cu Inter, echipa de pe cinci. Golaevrajul mai slab, de 34-30, face insa diferenta. Totusi despre formatia din Verona exista numai cuvinte de lauda, mai ales ca se afla in postura unei nou-promovate.
Pariuri AC Milan vs Verona
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.44

  • Milanul nu a fost la un nivel al asteptarilor in acest sezon, insa in ultima perioada lucrurile par sa isi revina usor-usor, in ciuda esecului rasunator de etapa trecuta. Ne asteptam la o revansa a gazdelor in fata nou-promovatei Hellas Verona, si am ales simplu, victoria milanezilor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,