Pariuri Sportive – Benfica vs Maritimo – 19.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Benfica vs Maritimo  (19.01.2014) – ora 19:00
Duminica seara de la ora 19:00 va avea loc un meci foarte interesant si dezechilibrat in acelasi timp, cel putin la prima vedere, atunci cand aruncam o privire peste cotele oferite de agentii. Benfica este fara doar si poate favorita la toate agentiile, si nu isi permite nici pasi gresiti.
Maritimo a castigat ultimul meci direct, in partida tur, scor 2-1 in August 2013, punand capat unei serii de cinci infrangeri la rand in duelurile cu Benfica.
BenficaMaritimo
Formatia din capitala a trecut pe pozitia fruntasa dupa victoria de etapa trecuta in fata lui FC Porto, profitand si de remiza inregistrata de Sporting, liderul de atunci. Benfica a ajuns la 36 de puncte in clasament si la un golaveraj de 29-12, avand al doilea atac din Portuguese Liga si a treia defensiva. Plus de asta Benfica este cea mai in forma echipa, cu patru victorii si un egal in ultimele cinci runde.Pe de alta parte, Maritimo se poate lauda si ea cu faptul ca este neinvinsa in precedentele cinci etape din campionat, insa nu se poate mandri prea mult cu acest lucru, inregistrand o singura victorie, urmata de patru remize. Maritimo este a 11-a in clasament, cu un total de 17 puuncte si un golaveraj de 24-28, avand un avantaj linistitor, de cinci puncte, peste Olhanense, prima sub linia de plutire.
Pariuri Benfica vs Maritimo
Info pariuri sportive: Benfica -1.5 HA @ 1.70

  • Ne asteptam ca diferenta din toate punctele de vedere intre Benfica si Maritimo sa isi spuna cuvantul, iar vice-campioana Portugaliei sa isi respecte statutul de mare favorita si pe tabela de marcaj printr-o victorie la minim doua goluri diferenta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,