Pariuri Sportive Augsburg – Dortmund – 10.08.2013

Bilet realizat de bonus in 10 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Augsburg vs Dortmund (10.08.2013) – ora 16:30
Introducere
Augsburg si Borussia Dortmund vor fi puse fata in fata sambata dupa amiaza de la ora 16:30 in cadrul primei etape a noului sezon in Bundesliga. Cotele sunt de partea oaspetilor, dupa cum era si de asteptat in conditii normale. Bet365 ofera o cota de 1.44 pentru victoria vice-campioanei Europei si a Germaniei.
Cele doua tabere s-au intalnit de doua ori si in sezonul precedent, atunci cand Dortmund s-a impus in deplasare cu 1-3 si acasa cu 4-2.
Augsburg
Dortmund
AugsburgAugsburg a disputat in aceasta vara cinci meciuri de pregatire si unul oficiale. In amicale formatie gazda a inregistrat doua victorii, un egal si doua infrangeri, iar meciul oficial a avut loc in Cupa Germaniei, fiind castigat de gazde cu scorul de 0-2 in deplasarea de pe terenul lui RB Lepizig. In toate aceste sase partide Augsburg a incasat doar patru goluri, defensiva fiind punctul forte la prima vedere.
Borussia DortmundDortmund in schimb vine la acest meci dupa o vara mult mai buna din punct de vedere al rezultatelor. In cele sapte partide amicale disputate de oaspeti, acestia au inregistrat sase victorii si o singura infrangere, insa cel mai important, Dortmund a castigat ambele meciuri oficiale disputate pana acum, printre care si Super Cupa Germaniei in fata rivale, Bayern Munchen, scor 4-2.
Pariuri Augsburg vs Dortmund
Pronostic pariuri sportive: 2 solist @ 1.44
  • Desi cota nu este cea mai avantajoasa, suntem de parere ca Dortmund are de departe prima sansa in a se impune in acest joc, la fel cum a facut-o si in confruntarile directe din sezonul precedent.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!