Pariuri Sportive Leverkusen – Freiburg – 10.08.2013

Bilet realizat de bonus in 10 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Leverkusen vs Freiburg (10.08.2013) – ora 16:30
Introducere
Prima etapa a noului sezon din Bundesliga le va pune fata in fat ape Bayer Leverkusen si Freiburg, sambata dupa amiaza de la ora obisnuita, 16:30. Nu exista nici un dubiu asupra echipei favorite, Leverkusen pornind de departe cu prima sansa la toate agentiile de pariuri online.
Din 2012 pana prezent cele doua s-au duelat de trei ori. Fiecare s-a impus cate o data, iar un alt meci s-a incheiat fara gol.
Leverkusen
Freiburg
LeverkusenLeverkusen a avut o vara foarte buna daca ne raportam strict la meciurile disputate. In sapte amicale si un official, Bayer a inregistrat sase victorii, o remize si o infrangere, insa ce-i drept contra unor adversari modesti. Cele mai puternice echipe intalnite de gazda vara aceasta au fost Udinese (victorie cu 3-0) si Vitesse (victorie cu 4-0). Va reamintim faptul ca de la Bayer a plecat in aceasta vara poate cel mai bun jucator, si anume Schurrle, vandut la Chelsea pentru aproximativ 25 de milioane de euro.
FreiburgFreiburg pe de alta parte se prezinta la acest joc dupa o vara modesta din punct de vedere al rezultatelor. Oaspetii au bifat doua victorii, doua remize si o infrangere in cele cinci partide amicale disputate, iar in prima runda a Cupei Germaniei au trecut cu greu de TSG Neustrelitz, scor 0-2 dupa 120 de minute. Freiburg nu a marcat in 4 din ultimele 5 confruntari cu Leverkusen.
Pariuri Leverkusen vs Freiburg
Pronostic pariuri sportive: 1 solist @ 1.44
  • Leverkusen a aratat o forta ofensiva in aceasta vara iesita din comun, in timp ce Freiburg nu s-a ridicat la asteptarile fanilor. Noi mergem pe o victorie a echipei gazda, care in mod normal nu se poate incurca la un astfel de joc.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!