Pariuri Sportive Ayr vs Dinamo Bucuresti – 07.07.2013

Bilet realizat de bonus in 6 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Ayr vs Dinamo BucurestiCainii rosii vor disputa cel de-al patrulea amical al acestei veri duminica incepand cu ora 18:00, atunci cand ii vor avea in fata pe scotienii de la Ayr, echipa ce evolueaza in liga a treia de fotbal. Dinamo este favorita sa castige acest joc, mai ales dupa 2 rezultate acceptabile in primele 2 meciuri din acest cantonament.

Ayr se afla la primul meci de pregatire din aceasta vara, iar lipsa meciurilor in picioare ar putea fi un mare dezavantaj pentru scotieni. Acestia au bifat ultimul meci in urma cu mai bine de 2 luni, pe 4 Mai 2013 in ultima etape de campionat cand au pierdut cu scorul de 2-1.
Marea problema a echipei din Scotia este de departe defensiva daca ne raportam la ultimele partide jucate, primind in medie aproximativ 2 goluri pe meci.

Dinamo in schimb a disputat 2 amicale in aceasta perioada de pregatire, dupa cum am spus, unul castigat cu scorul de 3-0 in fata unei alte echipei din Scotia, Livingston, iar altul terminat la egalitate, scor 2-2, cu Oldham Athletic, formatie ce a eliminat-o pe Liverpool sezonul trecut de FA Cup.
Raportandu-ne strict la cele 2 amicale din Anglia, Dinamo are o ofensiva buna, reusind 5 goluri in 2 partide.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri
Am ales sa mergem pe un pronostic legat de goluri in acest meci. Ayr are o defensiva foarte fragila, in timp ce Dinamo se descurca bine in atac, insa incaseaza destul de mult pentru pretentiile ei. Astfel ne asteptam sa vedem un meci cu minim 3 goluri duminica de la ora 18:00.