Pariuri Sportive Drogheda vs Shelbourne – 07.07.2013

Bilet realizat de bonus in 6 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Drogheda vs ShelbourneEtapa a 19-a din prima liga de fotbal irlandeza va fi incheiata duminica dupa amiaza, odata cu meciul dintre Drogheda si Shelbourne. Gazdele au prima sansa la agentiile de pariuri, inaintea meciului ce va avea fluierul de start de la ora 17:00, ora Romaniei.

Drogheda este totusi cea mai iesita din forma echipa a momentului in Irlanda Premier League, avand 5 infrangeri in precedentele 5 etape de campionat. Gazdele ocupa locul 8 cu 19 puncte si un golaverage de 25-29, fiind practic in cadere libera.
Pe teren propriu Drogheda este o forma extrem de slaba, cel putin in ultima perioada, avand 1 singur punct castigat in ultimele 5 meciuri acasa.

Pe de alta parte, cei de la Shelbourne se afla intr-o situatie cel putin la fel de slaba, avand 3 puncte trecute in cont in precedentele 5 runde de campionat. Totusi trebuie precizat faptul ca echipa oaspete este ultima din clasament, cu numai 9 puncte adunate in 18 etape scurse.
Cand vine vorba de deplasari, Shelbourne este de asemenea cea mai slaba echipa din Irlanda Premier League, avand o singura victorie si doar 4 goluri marcate in 9 deplasari.

Drogheda a castigat fara prea mari emotii ultimele 4 intalniri directe cu Shelbourne, doua acasa si doua in deplasare.

Pronostic pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.90
Drogheda este intr-o forma dezastruoasa inainte de acest joc, inclusiv din punct de vedere ofensiv. Shelbourne de cealalta parte are de departe cel mai slab atac din Irlanda Premier League, iar datorita acestor lucruri am ales sa mergem pe un Under 2.5