Wolf Run

Bilet realizat de bonus in 6 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

Wolf Run SlotWolf Run si-a castigat locul in randul celor mai populare sloturi create vreodata, fiind un adevarat standard prin intermediul caruia celelalte sloturi clasice pot fi comparate. Oricat de placut ar putea parea la o prima vedere, atentie totusi ca puteti inregistra si niste pierderi pe masura.

Pe scurt, Wolf Run este un slot cu 5 role si 40 de linii de castig. Are un aspect standard, cu butoanele Play, Max Bet si optiuni pentru plasarea unei mize. Odata ce l-ati incercat, va veti da seama ca este un slot incantator. Tematica jocului are in vedere salbaticia, cu decoratiuni inuite, modele totemice, s.a. Culorile sunt au o luminozitate foarte buna, in timp ce simbolurile, dimpotriva, par ca au trecut anii peste ele (lupi, simboluri americane etc).

Jucati la Unibet slotul Wolf Run + Bonus pana la 500 RON.

Simbolul bonus este Prinzatorul de vise, iar simbolul wild – un lup care urla la luna. In afara de sunetul pe care il scoate acest lup, muzica nu este tematica, oferind tonuri electronice intalnite si in cadrul altor sloturi. Cu toate acestea, daca activati functia autospin, fondul sonor este asigurat de un fluierat in momentul in care ati nimerit o combinatie castigatoare. In cazul in care castigurile sunt mari, apar focuri de artificii, plus alte animatii interesante.

In ceea ce priveste mizele, acestea variaza de la o fisa, care acopera o singura linie de plata, pana la 400 de fise. Procentajul de plata pentru Wolf Run este in medie de 94.98%. Trei simboluri bonus declanseaza bonusul freespin; acestea nu apar prea des, dar si cand apar, putem spune ca a meritat asteptarea.

La fel ca si in cazul altor sloturi, Wolf Run a cunoscut mai intai succesul in interiorul salilor de cazinou, pentru ca mai apoi sa fie transferat cu succes in online. Este un joc versatil, perfect pentru gamerii ocazionali care doresc sa isi petreaca timpul in fata unui slot ce plateste bine si nu dispune de runde bonus prea complicate.