Pariuri Sportive – Barcelona vs Almeria – 02.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Barcelona vs Almeria   (02.03.2014) – ora 22:00
laligaUltimul meci de pe lista etapei cu numarul 26 din Primera Division va avea loc in aceasta seara de la ora 22:00, atunci cand Barcelona si Almeria vor fi puse fata in fata in cadrul celui mai dezechilibrat duel al rundei.
Partida tur nu a fost o misiune tocmai usoara pentru catalani, Almeria pierzand doar cu 0-2 pe propriul teren, in Septembrie 2013.
Barcelona Almeria
Vazuta ca favorita certa, Barcelona are nevoie de victorie in acest meci, altfel va face un pas inapoi in lupta pentru titlu. Catalanii au 60 de puncte si se afla pe locul secund, la egalitate cu Atletico Madrid, echipa de pe trei, dar cu un golaveraj mai bun, de 70-20. Messi si compania sunt la trei puncte in spatele lui Real Madrid si au al doilea atac din Spania tot dupa galactici. Almeria se lupta sa scape de retrogradare in acest sezon, iar dupa rezultatele de sambata din Primera a picat pe pozitia a 17-a, prima de deasupra liniei de plutire, cu trei puncte avans fata de urmatoarea clasata. Suso si colegii sai au 26 de puncte si un golaveraj 24-42, cu o medie de sub un gol marcat pe etapa si o defensiva foarte modesta.
Pariuri Barcelona vs Almeria
Info pariuri sportive: Barcelona -2.5 HA @ 1.50

  • In concluzie, superioritatea catalanilor este asteptata sa se vada si pe tabela de marcaj, mai ales ca acasa au o ofensiva de temut. Am ales un pariu conform caruia Barca va castiga la cel putin trei goluri diferenta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,