Pariuri Sportive Barcelona vs Sevilla – 14.09.2013

Bilet realizat de bonus in 13 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Barcelona vs Sevilla (14.09.2013) – ora 21:00
Introducere
Derby-ul etapei in Spania Primera Division va avea loc sambata seara de la ora 21:00 pe Camp Nou, acolo unde FC Barcelona va primi vizita Sevillei, echipa care traverseaza o perioada dificila.
Catalanii s-au impus in ultimele trei confruntari directe contra echipei lui Rusescu, fiind neinvinsa in ultimele cinci meciuri cu Sevilla de pe teren propriu.
Barcelona
Sevilla
Barcelona are un inceput perfect de campionat, asa cum era de asteptat. Messi si colegii sai au adunat maxim de punct dupa primele trei etape, iar datorita golaverage-ului impresionant de 11-2 se afla in fruntea clasamentului. Alte trei echipe au mai adunat noua puncte, printre care si Real Madrid. Cu o cota de doar 1.18 in oferta bet365, Barcelona este marea favorita a jocului, fiind si intr-o forma destul de buna la ora actuala.
De cealalta parte Sevilla da semne de revenire, fiind neinvinsa in ultimele patru partide in toaet competitiile. Totusi inceputul de campionat este foarte ezitant, formatia vizitatoare neizbutind sa castige nici un joc pana acum dupa trei etape. Cu doua puncte adunate si un golaverage modest de doar 3-5, echipa la care activeaza si Raul Rusescu ocupa doar locul 15, foarte aproape de zona fierbinte a clasamentului.
Pariuri Barcelona vs Sevilla
Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.50
  • Suntem de parere ca Barcelona, echipa aflata pe val, isi va confirma inca din prima repriza superioritatea fata de Sevilla, o formatia ce pare in cadere libera in debutul acestui sezon.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!