Pariuri Sportive Villareal vs Real Madrid – 14.09.2013

Bilet realizat de bonus in 13 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Villareal vs Real Madrid (14.09.2013) – ora 23:00
Introducere
Un meci de interes maxim va avea loc sambata seara de la ora 23:00 intre Villareal si Real Madrid, meci ce va pune capat zilei de fotbal in La Liga. Cotele sunt inclinate in favoarea oaspetilor, desi nici nou-promovata nu este vazuta ca outsider clar.
Trebuie precizat insa faptul ca madrilenii au bifat patru succese in ultimele cinci partide directe cu adversara din acest meci.
Villareal
Real Madrid
Villareal are un start de sezon fabulos, mult peste asteptari. Dupa o perioada de pregatire buna din punct de vedere al rezultatelor, gazdele au inceput ca din tun si campionatul in La Liga, iar dupa trei etape au adunat maxim de puncte. Golaverage-ul este de asemenea unul de laudat, cu opt reusite si doar trei goluri incasate. La ora actuala submarinul galben este peste Real Madrid in clasament, asta datorita golaverage-ului ceva mai bun.
Galacticii nu au inceput campionatul deloc rau, laudandu-se de asemenea cu punctaj maxim dupa trei etape. Ronaldo si compania nu au convins inca, neizbutind sa obtine nici o victorie clara. Golaverage-ul echipei este de 6-2, oarecum sub asteptarile fanilor. La pariuri formatia vizitatoare are prima sansa, iar cea mai buna cota pentru 2 solist o gasim in oferta celor de la bet365, si anume 1.57 in momentul de fata.
Pariuri Villareal vs Real Madrid
Pronostic pariuri sportive: 2 solist @ 1.57
  • Villareal a inceput excelent noul campionat, insa nu se compara din nici un punct de vedere cu Real Madrid, o echipa net superioara. Ne asteptam ca oaspetii sa castige meciul si sa nu piarda contactul cu rivala Barcelona.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!