Pariuri Sportive – Barnsley vs Leicester – 11.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Barnsley vs Leicester (11.03.2014) – ora 21:45
Pentru ziua de marti, 11 Martie, am ales un meci extrem de interesant si cu miza enorma din Championship, a doua liga de fotbal a Angliei. Barnsley si Leicester City vor fi puse fata in fata in etapa cu numarul 34, oaspetii avand toate argumentele in favoarea lor.
Partida tur a fost castigata de Leicester pe propria arena, scor 2-1 destul de greu, insa de atunci lucrurile s-au mai schimbat.
BarnsleyLeicester
Barnsley este una dintre cele mai slabe formatii ale ligii secunde, ocupand penultimul loc. In acest ritm este limpede ca echipa gazda se indreapta spre retrogradare. Cu 29 de puncte si un golaveraj de 31-56, Barnsley aredoua puncte sub linia de plutire si are totodata penultima aparare din campionat. Acasa Barnsley a bifat doar cinci succese dupa 17 partide disputate.Leicester pe de alta parte se prezinta la acest joc dupa o perioada buna, dovada ca in ultimele cinci etape de campionat a bifat trei victorii si doua remize. Cu 74 de puncte in dreptul, Leicester este lider detasat, avand cinci puncte peste locul doi si pare de neoprit in cursa pentru promovare. Oaspetii au cel mai bun atac, cu 62 de reusite pana la ora actuala in Championship.
Pariuri Barnsley vs Leicester
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.75

  • Leicester este cea mai puternica formatie din acest campionat, iar pe terenul penultimei clasate nu ar trebui sa aiba emotii, mai ales ca oaspetii au un bilant bun in deplasarile din acest sezon si din ultimele saptamani.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!