Pariuri Sportive Bayern – Moenchenglabach – 09.08.2013

Bilet realizat de bonus in 8 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bayern – MoenchenglabachPrima etapa din noul campionat al Bundesligii se va deschide vienri seara de la ora 21:30 odata cu partida dintre Bayern Munchen si Borussia Moenchengladbach. Cotele sunt fara dubii inclinate in favoarea bavarezilor, acestia din urma avand o cota sub 1.15 pentru victorie la majoritatea agentiilor de pariuri online.

Bayern Munchen a avut o vara foarte buna din toate punctele de vedere, mai putin daca ne gandim la Super Cupa Germaniei impotriva Borussiei Dortmund. Campionii au pierdut acel meci cu scorul de 2-4, insa apoi au urmat trei victorii consecutive, doua in amicale si una in Cupa Germaniei, scor 0-5 pe terenul lui BSV Rehden. Va reamintim faptul ca Bayern Munchen a marcat de 9 ori in precedentele doua partide contra lui Moenchengladbach.

De cealalta parte a baricadei, Moenchengladbach a disputat 8 partide amicale in aceasta vara, avand un bilant destul de bun, cu 5 victorii, un egal si doua meciuri pierdute, de multe ori intalnind adversari mult mai valorosi, cum ar fi Celtic (victorie cu 2-1), Bayern Munchen (infrangere cu 1-5) sau Dortmund (victorie cu 1-0). In ultimii ani Moenchengladbach a fost un adversar foarte incomod pentru Bayern, in special in meciurile de campionat jucate pe teren propriu.

Cele doua tabere s-au intalnit de 6 ori in ultimele doua sezoane. Fiecare s-a impus de cate doua ori, iar alte doua partide s-au terminat la egalitate.

Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final
Ne asteptam ca Bayern sa isi confirme pentru a treia oara consecutiv superioritatea fata de Borussia Moenchegladbach, astfel ca in conditiile date sunt sanse mari sa ii vedem pe bavarezi in avantaj inca dinainte de pauza meciului.