Pariuri Sportive Shamrock – St. Patricks – 09.08.2013

Bilet realizat de bonus in 8 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Shamrock - St. PatricksLiderul la zi al campionatului din Irlanda, St. Patricks, va avea o deplasare extrem de dificila vineri seara de la ora 22:00 pe terenul lui Shamrock in cadrul etapei cu numarul 24 a acestui campionat. Cotele sunt foarte echilibrate, fiind greu de spus ce echipa porneste cu prima sansa.

Shamrock este in scadere de forma dupa ce a traversat o perioada foarte buna. Gazdele acestui joc au inregistrat o victorie, trei remize si o infrangere in precedentele cinci etape de campionat, ajungand astfel sa ocupe locul 5, cu 36 de puncte si un golaverage de laudat, 28-15. De altfel Shamrock are cea mai solida aparare din campionat dupa adversara din acest joc.

St. Patricks in schimb traverseaza o perioada destul de buna, insa a pierdut din avantajul avut in fruntea clasamentului. Oaspetii au castigat doar 8 puncte in ultimele 4 etape, iar o victorie in aceasta partida i-ar distanta la 4 puncte de urmatoarea clasata, Dundalk. Echipa vizitatoare a adunat 47 de puncte pana acum si se lauda cu un golaverage de 36-12, avand, dupa cum am spus, cea mai solida aparare la ora actuala.

Cele doua formatii s-au intalnit de trei ori in acest an. Shamrock s-a impus o data, iar de alte doua ori am avut parte de remize.

Pronostic pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.60
Avand in vedere ca se intalnesc cele mai solide aparari din campionat, ne asteptam sa vedem o partida cu maxim doua goluri, asa cum s-a intamplat in precedentele doua meciuri directe intre cele doua tabere.