Pariuri Sportive Belgia vs Japonia – 19.11.2013

Bilet realizat de bonus in 18 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Belgia – Japonia (19.11.2013) – ora 22:00
Introducere
Partida dintre Belgia si Japonia se anunta foarte interesanta si spectaculoasa, urmand sa aiba loc marti seara cu incepere de la ora 22:00. Cotele sunt de partea gazdelor, desi cele doua tabere vin dupa rezultate care ii recomanda pe asiatici.
Trebuie precizat ca acesta este primul meci direct din istorie intre cele doua selectionate.
Belgia
Japonia
Hazard si colegii sai au pierdut ultimul meci disputat pe teren propriu cu scorul de 0-2 in fata Columbiei, joi seara intr-un alt meci de pregatire. Pana la infrangerea respectiva, Belgia se prezentase admirabil, fiind una dintre cele mai bune selectionate din campania de calificare la CM 2014, ofensiva fiind de departe punctul forte al echipei. Ramane de vazut daca belgienii isi vor confirma statutul de favoriti la acest meci, desi nu va fi un duel usor.
Japonia pe de alta parte este o formatie destul de solida, insa nu la nivelul Belgiei. Surprinzator este faptul ca asiaticii au scos un egal neasteptat vineri seara in fata Olandei, asta dupa ce in minutul 39 tabela arata 2-0 pentru Robben si compania. In ultimele sase deplasari, Japonia a bifat o victorie, un egal si nu mai putin de patru infrangeri, primind gol in absolut toate aceste partide.
Pariuri Belgia vs Japonia
Pronostic pariuri sportive: Victorie Belgia @ 1.73
  • Am ales sa mergem pe victoria Belgiei, echipa mult mai valoroasa si care are majoritatea argumentelor in favoarea ei. Gazdele au pierdut contra Columbiei joi seara, insa sa fim realisti, Japonia nu este nici pe de parte la acelasi nivel cu sud-americanii.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!