Pariuri Sportive Turcia vs Belarus – 19.11.2013

Bilet realizat de bonus in 18 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Turcia vs Belarus (19.11.2013) – ora 20:00
Introducere
Turcia si Belarus vor fi puse fata in fata marti seara de la ora 20:00 intr-un amical inaintea caruia gazdele pornesc cu prima sansa la toate agentiile, lucru firesc de altfel avand in vedere diferenta dintre cele doua loturi si nu numai.
In 2008 a avut ultimul meci direct intre cele doua protagoniste, atunci cand in Belarus am avut parte de o remiza spectaculoasa, incheiata cu scorul de 2-2.
Turcia
Belarus
Turcia a castigat destul de greu amicalul disputat vineri seara pe teren propriu in fata Irlandei de Nord, scor 1-0. Fosta adversara a Romaniei din preliminariile CM 2014 a bifat astfel a patra victorie in ultimele cinci meciuri, insa situatia este ingrijoratoare cand vine vorba de partidele disputate pe propria arena, si anume ca Turcia are doar doua victorii in ultimele zece partide disputate acasa, pe o perioada de mai bine de un an de zile.
Belarus de cealalta parte a baricadei nu a avut nici o sansa de a merge la Cupa Mondiala, mai ales ca din grupa in care se afla mai faceau parte nationalele Frantei si Spaniei. Oaspetii vin la acest meci dupa remiza scoasa vineri seara, scor 0-0 pe propria arena in fata celor din Albania. La pariuri bielorusii sunt outsideri fara dubii, cu o cota de peste 7.00 la ora actuala in majoritatea agentiilor de pariuri online.
Pariuri Turcia vs Belarus
Pronostic pariuri sportive: Victorie Turcia @ 1.44
  • Cota pentru victoria gazdelor nu este extrem de tentanta, insa acceptabila, mai ales ca nu incape indoiala vis a vis de diferenta dintre cele doua formatii din orice punct de vedere. In conditii normale este greu de crezut ca turcii vor calca stramb intr-un astfel de meci.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!