Pariuri Sportive – Benfica vs Chelsea – 15.05.2013

Bilet realizat de bonus in 13 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Benfica vs ChelseaPe 15 mai de la ora 21:45 va avea loc prima finala cu adevarat importanta si de interes maxim dintr-o competitie europeana a acestui sezon. Mai precis finala Europa League de la Amsterdam le va aduce fata in fata pe Benfica si Chelsea, doua formatii venite din Champions League in acest sezon. Cotele sunt extrem de echilibrate, cu un mic avantaj de partea englezilor la toate agentiile de pariuri online.

Benfica, in ciuda unui sezon de nota 10 pana in urma cu cateva saptamani, incepe sa dezamageasca pe final, iar prima dovada a acestui lucru este faptul ca a pierdut locul de lider in Portugalia, dupa ce pe tot parcursul campionatului s-a aflat in fruntea clasametului. Doar o minune mai poate face ca Benfica sa iasa campioana in ultima etapa. Revenind la parcursul din Europa League, portughezii au fost inca din iarna printre favoriti, iar in semifinale i-au scos pe turcii de la Fenerbahce, cu 3-2 la general.

Chelsea in schimb traverseaza o perioada foarte buna din toate punctele de vedere. Cu locul 3 asigurat in Premier League, elevii lui Rafa Benitez tintesc catre castigarea Europa League, asta dupa ce sezonul trecut au cucerit Uefa Champions League, eliminand-o chiar pe Benfica in sferturi.
In runda precedenta a competitiei, Chelsea a trecut fara nici un fel de emotie de FC Basel, scor 5-2 la general.

Dupa cum spuneam, cele doua tabere s-au mai intalnit si sezonul trecut, insa in Uefa Champions League in faza sferturilor, atunci cand Chelsea a mers mai departe dupa 3-1 la general.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 2.05
Se anunta o finala extreme de intense si spectaculoasa, mai ales ca se intalnesc doua dintre cele mai puternice echipe ale acestui sezon de Europa League, in special din punct de vedere ofensiv. De aceea ne asteptam la un meci cu minim 3 goluri intre doua formatii ultra-ofensive.