Pariuri Sportive – Troyes vs Bordeaux – 14.05.2013

Bilet realizat de bonus in 13 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Troyes vs BordeauxFinala Cupei Frantei va avea loc marti seara de la ora 21:55 intre doua echipe pe care nimeni nu le vedea la inceputul sezonului in aceasta faza a competitiei, in special pe Troyes, care cel mai probabil va evolua sezonul viitor in Ligue 2. Bordeaux e data ca favorita la casele de pariuri, cu o cota de 2.10 in oferta bet365.

Troyes este intr-o forma foarte in ultimele 4 saptamani, iar acest lucru i-a dat sperante ca se poate salva de la retrogradare in campionat, fiind insa in continuare penultima in clasament. Cu 4 victorii in precedentele 5 jocuri in toate competitiile, Troyes are sansa ei in aceasta finala.
In semifinale victima le-a cazut jucatorilor de la Troyes, Nancy, echipa aflata de asemenea in criza cand vorbim strict de Ligue 1.

De cealalta parte a baricadei, Bordeaux se prezinta la acest joc dupa victoria din weekend tot in fata lui Nancy, scor 3-2, scor cu care nu prea ne-a obisnuit Bordeaux in acest sezon, fiind de departe o echipa de Under 2.5, dovada ca 2 din ultimele 3 jocuri disputate s-au incheiat fara gol marcat.
Lens a fost victima lui Bordeaux in runda precedenta a Cupei Frantei, dupa ce a pierdut cu acelasi scor, 2-3.

In turul acestui sezon, in Ligue 1, cele doua tabere au remizat 0-0, urmand sa se intalneasca si in finalul campionatului pentru meciul retur.

Pronostic: Bordeaux (Draw no bet) @ 1.50
Bordeaux este fara dubiu echipa mai valoroasa cand vorbim strict de loturile celor doua tabere, iar acest sezon, nereusit de altfel, poate fi salvat prin cucerirea Cupei Frantei, trofeu foarte apreciat de francezi.