Pariuri Sportive – Benfica vs Guimaraes – 26.05.2013

Bilet realizat de bonus in 26 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Benfica vs GuimaraesFinala Cupei va pune capat acestui sezon din Portugalia. Dupa ce Benfica a pierdut campionatul in penultima etapa in minutul 93, urmand apoi sa piarda finala Europa League tot in minutul 93, ar fi de-a dreptul incredibil ca aceasta sa piarda si Cupa Portugaliei. Acest lucru s-a mai intamplat cu Bayer Leverkusen in 2002, aflata intr-o situatie similara. Totusi cotele sunt clar de partea Benficai.

Guimaraes nu a impresionat prea mult in acest sezon, terminand in a doua jumatate a clasamentului. Aceasta a incheiat campionatul cu 2 victorii, 1 egal si 2 meciuri pierdute, ambele cu 1-0 in ultimele 2 runde.
Guimaraes a eliminat-o in faza semifinalelor pe Belenenses, scor 0-2 in deplasare, respectiv 1-0 in returul de pe teren propriu.

Benfica pe de alta parte nu are nevoie de prea multa prezentare. A fost una dintre cele mai solide echipe ale Europa League, dovada ca a pierdut finala cu greu in minutul 93 contra lui Chelsea, poate nemeritat. Echipa n-a terminat prea bine nici campionatul, cu doar 4 puncte in ultimele 3 etape, iar asta a facut sa piarda titlul.
In semifinale Benfica a eliminat-o pe Ferreira, scor 0-2 in turul din deplasare, respectiv 1-1 acasa in retur.

Cele doua echipe s-au mai intalnit deja de 2 ori in acest sezon, de fiecare data in campionat. Benfica a castigat ambele partide, cu 7-0 la general.

Pronostic pariuri sportive: Benfica -1.5 Handicap Asiatic @ 1.85
Dupa esecurile extrem de dureroase suferite pe finalul sezonului, Benfica cu siguranta este dornica de revansa, cel putin in fata suporterilor. Ma astept sa vedem o victorie fara emotii a Benfica, echipa care practic este net superioara la orice capitol adversarilor din acest joc.