Pariuri Sportive – Bilbao vs Levante – 26.05.2013

Bilet realizat de bonus in 26 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bilbao vs LevantePenultima etapa din Primera Division va avea loc astazi de la ora 21:00, atunci cand se vor juca toata partidele rundei. Primul joc de pe lista are loc pe terenul lui Bilbao, acolo unde Levante se va deplasa pentru un meci fara nici o miza importanta.

Echipa gazda pare ca s-a trezit destul de tarziu, fiind neinvinsa in ultimele 5 etape. Mai exact bascii au obtinut 2 victorii si 3 remize in aceasta perioada, ajungand astfel la un total de 44 de puncte si un golaverage de 42:62, suficient de departe de zona retrogradarii incat sa nu aiba emotii. Pozitia din clasament lasa de dorit, aceasta fiind pozitia cu numarul 12.
Pe teren propriu Bilbao nu a lasat pe nimeni cu gura cascata, reusind sa castige doar 27 de puncte din 18 partide, ceea ce inseamna o medie de 1.5 puncte pe meci.

In schimb, pe de alta parte, Levante se afla intr-o forma foarte slaba, cu 2 remize si 3 infrangeri in precedentele 5 runde. Echipa oaspete ocupa pozitia a 14-a cu 42 de puncte si un golaverage de 38:56, iar in cazul unei victorii ar putea face rocada in clasament cu Athletic Bilbao.
Cand vine vorba de deplasari, Levante nu se poate lauda decat cu 3 victorii dupa 18 partide sustinute pe teren strain.

Ultimele 4 intalniri directe din campionat au impartit punctele in mod egal, fiecare echipa castigand cate 2 jocuri, de fiecare data pe teren propriu, si de fiecare data marcand fix 3 goluri.

Pronostic pariuri sportive: Levante +2.0 Handicap Asiatic @ 1.45
Chiar daca Bilbao este echipa mai in forma si mult mai bine vazuta inainte de acest meci, ne asteptam sa vedem un meci oarecum strans in care gazdele sa nu se impuna la mai mult de 2 goluri diferenta. Daca diferenta va fi de exact 2 goluri in favoarea gazdelor, atunci pariul nu este pierdut, ci returnat.